Praktijk voor Reflexologie    Lijda de Bruijn

Berichten in de pers

 

De Vonk, augustus 2016

Vrouwelijke Ondernemers Molenwaard.

Dat ik ook als ondernemer betrokken ben bij de lokale economie mag duidelijk zijn. Ik ben onder andere lid van het netwerk van vrouwelijke ondernemers in Molenwaard.
Vrouwelijke Ondernemers Molenwaard is een netwerk van vrouwen, die elkaar inspireren, motiveren en ondersteunen.

Lees meer over het netwerk Vrouwelijke Ondernemers Molenwaard

Terug naar de homepage

Reflex, januari 2016

Nationale MS-dag 2015.

Opnieuw was ik als reflexologe aanwezig op de nationale MS-dag. Dit keer waren we met 5 BER-collega's en werd het evenement gehouden in Den Bosch op 22 november 2015.

Lijda de Bruijn voetreflexologe Opleiding en beroepsvereniging voetreflexologie

Terug naar de homepage

Reflex, april 2014

Nationale MS-dag 2013.

Zondag 17 november 2013 werd de nationale MS-dag gehouden in Papendal te Arnhem. Samen met 4 collega-reflexologen nam ik deel aan deze bijzondere dag. Het BER-magazine 'Reflex' besteedde aandacht aan deze geweldige en indrukwekkende dag.

Terug naar de homepage

AlblasserdamsNieuws.nl, 18 september 2013

De week van 23 t/m 29 september 2013 is Wereld Reflexologie week.

Gedurende deze week stellen vele gediplomeerde voetreflexologen hun praktijk open voor een gratis kennismaking met voetreflexologie. Lees hier meer over deze 'open dagen' en meld je aan voor een gratis kennismakingsbehandeling in mijn praktijk, of bij één van mijn collega's.

Terug naar de homepage

Gorcumse Courant, 5 juni 2013

Tijdens de verwendagen van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem mocht ik voetreflexologie geven aan een aantal mensen die kanker hebben of hebben gehad. In dit artikel lees je hoe de mensen het hebben ervaren.
In mijn praktijk-aan-huis bied ik voetreflexologie aan, maar kunt u ook terecht voor verschillende soorten massage en hotstone therapie.

Terug naar de homepage

Het Kontakt, donderdag 4 oktober 2012

Leerlingen van basisschool De Tuimelaar in Nieuw-Lekkerland masseren elkaar. Lees dit artikel over massagetherapie in het basisonderwijs. Ik kom met plezier ook op uw school.

Terug naar de homepage

Nationale MS-dag, 18 november 2012

De BER was met een zestal mensen aanwezig bij de Nationale MS dag, in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch: Jane, Bernadien, Liesbeth, Betsy, Alie en Lijda.
Hieronder een kort verslag. (bron: Reflex, januari 2013)

Terug naar de homepage

Voetreflexologie verbetert de levenskwaliteit van kankerpatiënten

Voetreflexologie wordt in de klassieke geneeskunde nog al te vaak beschouwd als niet meer dan een aangename, ontspannende voetmassage, waardoor je je even beter voelt.
Toch moesten onderzoekers van de Michigan State University onlangs toegeven dat het toch iets meer te bieden heeft dan dat. (bron: Reflex, januari 2013)

Terug naar de homepage

Lijda de Bruijn- Lekdijk 107- Nieuw-Lekkerland- lijdabruijn-lagendijk@online.nl- tel. 0184-681604

website realisatie: Paul van Eck